Η Εταιρία μας

Εταιρικό Προφίλ

Εμπιστευτείτε μας γιατί.. χτίζουμε εμείς για εσάς

Ανακαίνιση Σπιτιού, Ανακαίνιση Κουζίνας, Ανακαίνιση Μπάνιου και Ανακαίνιση Επαγγελματικών Χώρων.

Ακολουθώντας της σύγχρονες τάσεις της αγοράς διαθέτουμε στο γραφείο μας πλήρη έκθεση, για την επιλογή των όποιον υλικών απαιτούνται στην γενική ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση διαμερίσματος, ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας, ανακαίνιση επαγγεματικού χώρου ή στην όποια άλλη ανακαίνιση χώρου σας, χωρίς να χρειάζεται να τρέχετε αριστερά και δεξιά ψάχνοντας και σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο.

Όλα τα συνεργεία που χρησιμοποιούμε είναι έμπειρα και άριστα καταρτισμένα για την εργασία που τα προορίζουμε, πάντα κάτω από τις δικές μας οδηγίες ανακαίνισης και την καθημερινή μας επίβλεψη. Οι συνεργασίες μας με τα μεγαλύτερα επώνυμα εργοστάσια της Ελληνικής και διεθνούς αγοράς στον χώρο της ανακαίνισης κατοικίας, καθώς και εισαγωγείς αυτών, μας επιτρέπουν να διαθέτουμε πρώτοι ότι νέο σχέδιο βγαίνει στην αγορά, πάντα σε υψηλή και άριστη ποιότητα καθώς επίσης και σε χαμηλές τιμές αφού αγοράζουμε από πρώτο χέρι χωρίς να μεσολαβούν μεσάζοντες. Ο συνδυασμός χρήσης καταρτισμένων συνεργείων, επώνυμων υλικών, καθώς και συνέπεια τεχνογνωσία και υψηλό αίσθημα ευθύνης, αποτελούν εγγύηση απέναντι στους πελάτες μας, για κατασκευή έργων ανακαίνισης υψηλών προδιαγραφών.

Επικοινωνήστε μαζί μας, να σας επισκεφτούμε δωρεάν, αξιολογώντας και καταγράφοντας μαζί σας τις εργασίες ανακαίνισης που απαιτούνται στον χώρο σας και έπειτα να σας παρουσιάσουμε μία ολοκληρωμένη προσφορά ανακαίνισης καθώς και το χρονοδιάγραμμα που θα απαιτηθεί για την εκτέλεση του έργου σας.

Σας περιμένουμε με χαρά να συνεργαστούμε και να σας προσφέρουμε το σπίτι των ονείρων σας, χωρίς κανένα άγχος. Η εταιρεία μας εδρεύει σε ιδιόκτητα γραφεία επί της οδού Υψηλάντου 150-152 στην Πετρούπολη Αττικής.

Δείγματα δουλειάς μας στο χώρο της Ανακαίνισης

Δείτε τα Πακέτα Προσφορών Ανακαίνισης


ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με όσους μας εμπιστεύτηκαν.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

Ανακαινίσεις Ρούσσος

Αναλαμβάνουμε εξ΄ολοκλήρου ανακαινίσεις παλαιών διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων, καθώς και επιμέρους εργασίες σε αυτά (π.χ. ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου) με σκοπό την λειτουργική, την ποιοτική αλλά και την αισθητική τους αναβάθμιση.

Επικοινωνία

Υψηλάντου 150-152, Πετρούπολη - Αθήνα, Τ.Κ.: 13231

210 5050780 - 6977 309264

info@oikodomikiroussos.gr

210 50 50780

Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 21:00

Ανακαίνιση σπιτιού & επαγγελματικών χώρων | Ανακαινίσεις Χώρων Ρούσσος