Οι Υπηρεσίες μας

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Ύδρευση
Κάθε διαμέρισμα ή κατάστημα υδρεύεται από ξεχωριστή παροχή νερού για να είναι δυνατή η μέτρηση της καταναλώσεως με μετρητή τοποθετημένο στο πεζοδρόμιο της οδού κατά τους κανονισμούς της ΕΥΔΑΠ. Οι σωλήνες παροχής νερού κάθε διαμερίσματος θα είναι από χαλκό επενδεδυμένο επωνύμων εργοστασίων Φ/15.

Όλα τα διαμερίσματα έχουν προεγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα στην ταράτσα και μπόιλερ στο πατάρι ή γραμμές για ηλιακό τριπλής ενεργείας (αντί για μπόιλερ στο πατάρι). Στα μπάνια υπάρχει γραμμή για νιπτήρα, λεκάνη, μπανιέρα και πλυντήριο ρούχων. Στα W.C. υπάρχει γραμμή για νιπτήρα, λεκάνη και ντουζιέρα (όταν αυτό είναι δυνατό).

Στα εμπρός αλλά και στα πίσω μπαλκόνια τοποθετείται βρύση. Υπάρχει γενικός διακόπτης στη μπροστινή βεράντα ή κάτω από το νεροχύτη. Για την ύδρευση μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε απλή εγκατάσταση ή σε κολεκτέρ.

Αποχετεύσεις
Οι αποχετεύσεις των διαμερισμάτων και των κοινοχρήστων χώρων γίνονται σύμφωνα με τη μελέτη του μηχανολόγου μηχανικού. Το οριζόντιο δίκτυο από τα είδη υγιεινής προς το σιφόνι γίνετε με σωλήνα Φ/36 ή Φ/50 (για το νιπτήρα, μπανιέρα, πλυντήριο, νεροχύτη). Η λεκάνη συνδέεται με τον κατακόρυφο αγωγό μέσο πλαστικού ενισχυμένου αγωγού Φ/100

Οι κατακόρυφοι αγωγοί είναι από πλαστικό σωλήνα Φ/75 ή Φ/100 ή Φ/125 (ανάλογα με την κάθε περίπτωση) καθώς και τα εξαρτήματα αυτών αντοχής 6 ατμοσφαιρών. Καταλήγουν σε φρεάτια επιθεωρήσεως πλαστικά ή κτισμένα με τούβλα και επιχρισμένα στεγανός με τσιμεντοκονία. Τα στόμια των φρεατίων κλείνονται με πλαστικά ή μεταλλικά καλύμματα.

Το οριζόντιο αποχετευτικό δίκτυο γίνεται από πλαστικό σωλήνα Φ/125 και καταλήγει στο κεντρικό φρεάτιο του δήμου. Πάνω από τους κατακόρυφους αγωγούς τοποθετούνται καπέλα εξαερισμού. Όλοι οι πλαστικοί σωλήνες είναι επώνυμων εργοστασίων.

Τα 4 Στάδια για την Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαινίζουμε το σπίτι σας προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες που καλύπτουν οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα κατασκευής.

Image

Επικοινωνία - Επίσκεψη

Συνάντηση στον χώρο σας για την απαραίτητη αυτοψία και καταγραφή των εργασιών.
Image

Εκπόνηση Μελέτης

Σύνταξη προσφοράς με αναλυτική περιγραφή εργασιών και δημιουργία 3D σχεδίων.
Image

Παρουσίαση Προσφοράς

Παρουσίαση εργασιών, υλικών και 3D σχεδίων μαζί με το απαιτούμενο χρονοδιάγραμμα.
Image

Σύναψη Συμφωνητικού

Επιλογή και καταγραφή υλικών και πρώτων υλών και σύνταξη συμφωνητικού.

ΕΡΓΑ

Γνωρίστε μας καλύτερα μέσα από την δουλειά μας.

Μια σειρά από ολοκληρωμένα έργα στον χώρο της ανανακαίνισης, Το επόμενο μπορεί να είναι το δικό σας σπίτι.

Ανακαίνιση Κατοικίας

Ανακαίνιση Κoυζίνας

Ανακαίνιση Μπάνιου

Ανακαίνιση Επαγγελματικών Χώρων

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

Ανακαινίσεις Ρούσσος

Αναλαμβάνουμε εξ΄ολοκλήρου ανακαινίσεις παλαιών διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων, καθώς και επιμέρους εργασίες σε αυτά (π.χ. ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου) με σκοπό την λειτουργική, την ποιοτική αλλά και την αισθητική τους αναβάθμιση.

Επικοινωνία

Υψηλάντου 150-152, Πετρούπολη - Αθήνα, Τ.Κ.: 13231

210 5050780 - 6977 309264

info@oikodomikiroussos.gr

210 50 50780

Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 21:00

Ανακαίνιση σπιτιού & επαγγελματικών χώρων | Ανακαινίσεις Χώρων Ρούσσος