Ανακαίνιση Κατοικίας Αθήνα #2

Ανακαίνιση Κατοικίας Αθήνα #2

Περιοχή: Αθήνα \\ Οδός: Μαιανδρουπόλεως \\ Τετραγωνικά: 50m

Στο διαμέρισμα έχει γίνει ολική ανακαίνιση. Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις έχουν αντικατασταθεί πλήρως με νέες χαλκού, και τα σιφόνια με νέα πλαστικά.

Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις φτιάχτηκαν από την αρχή και αναβαθμίστηκαν προσθέτοντας νέες γραμμές για κλιματιστικά, συναγερμούς, επιπλέον πρίζες TV και ρεύματος, σε όλους τους χώρους και γενικά τοποθετήθηκαν επιπλέον ασφάλειες για την καλύτερη κατανομή φορτίων.

Αντικαταστάθηκαν όλα τα εξωτερικά κουφώματα με νέα αλουμινίου με ρολά και σήτες, όλες οι εσωτερικές πόρτες με νέες laminate, η πόρτα εισόδου με θωρακισμένη ασφαλείας και όλες οι ντουλάπες καθώς και τα ντουλάπια κουζίνας.

Στο μπάνιο αφού σοβατίστηκαν τα μερεμέτια από το ξήλωμα των παλιών πλακιδίων και τα σκαψίματα για τις νέες εγκαταστάσεις, τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια και είδη υγιεινής καθώς και έπιπλο μπάνιου. Στα δάπεδα τοποθετήθηκαν πλακάκια και τα ξύλινα δάπεδα τρίφτηκαν και γυαλίστηκαν και έγιναν ξανά σαν καινούρια.

Η επιλογή των σχεδίων καθώς και των χρωμάτων των υλικών του διαμερίσματος έγιναν από τους ιδιοκτήτες. Το διαμέρισμα έχει γίνει σαν καινούριο, έχει ανέβει η αξία του είτε προορίζεται για ενοικίαση ή πώληση, είτε για ιδιοκατοίκηση και οι ιδιοκτήτες του πέρα από κάποιο φρεσκάρισμα (σε πέντε περίπου χρόνια) δεν θα ξαναασχοληθούν ποτέ με πιο χοντρές εργασίες.

Δείτε πως είναι το διαμέρισμα σήμερα..

 

Δείτε πως ήταν το διαμέρισμα πριν..

 

Date

12 Μαΐου 2016

Categories

Ανακαίνιση

Ανακαινίσεις Ρούσσος

Αναλαμβάνουμε εξ΄ολοκλήρου ανακαινίσεις παλαιών διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων, καθώς και επιμέρους εργασίες σε αυτά (π.χ. ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου) με σκοπό την λειτουργική, την ποιοτική αλλά και την αισθητική τους αναβάθμιση.

Επικοινωνία

Υψηλάντου 150-152, Πετρούπολη - Αθήνα, Τ.Κ.: 13231

210 5050780 - 6977 309264

info@oikodomikiroussos.gr

210 50 50780

Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 21:00

Ανακαίνιση σπιτιού & επαγγελματικών χώρων | Ανακαινίσεις Χώρων Ρούσσος