Ανακαίνιση Κατοικίας Παλαιό Φάληρο

Ανακαίνιση Κατοικίας Παλαιό Φάληρο

Περιοχή: Παλαιό Φάληρο \\ Οδός: - \\ Τετραγωνικά: 100m

Στο παρακάτω διαμέρισμα έχει γίνει ολική ανακαίνιση.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα αποτελούνταν από δύο υπνοδωμάτια, ξεχωριστή κουζίνα και σαλόνι.

Έγιναν μια σειρά από αλλαγές κάνοντας την κουζίνα υπνοδωμάτιο (έτσι ώστε να έχει τρία υπνοδωμάτια) και η κουζίνα μεταφέρθηκε στο σαλόνι.

Στον χώρο του σαλονιού κατασκευάστηκε τζάκι.

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις έχουν αντικατασταθεί πλήρως με νέες χαλκού, και τα σιφόνια με νέα πλαστικά.

Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις φτιάχτηκαν από την αρχή και αναβαθμίστηκαν προσθέτοντας νέες γραμμές για κλιματιστικά, συναγερμούς, επιπλέων πρίζες με κέντρο TV και πρίζες ρεύματος, σε όλους τους χώρους και την τοποθέτηση επιπλέων ασφαλειών για την καλύτερη κατανομή φορτίων.

Αντικαταστάθηκαν όλα τα εξωτερικά κουφώματα των υπνοδωματίων με νέα PVC ανοιγόμενα και σήτες, τα συρόμενα της πρόσοψης με νέα ενεργειακά αλουμινίου, όλες οι εσωτερικές πόρτες με νέες laminate, οι πόρτα εισόδου με θωρακισμένη ασφαλείας (με εξωτερική επένδυση αλουμινίου) και όλες οι ντουλάπες  καθώς και τα ντουλάπια κουζίνας.

Στο μπάνιο αφού σοβατίστηκαν τα μερεμέτια από το ξήλωμα των παλιών πλακιδίων και τα σκαψίματα για τις νέες εγκαταστάσεις, τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια και είδη υγιεινής καθώς και έπιπλο μπάνιου.

Στα δάπεδα εσωτερικά τοποθετήθηκαν πλακάκια μεγάλων διαστάσεων.

Στο κομμάτι της θέρμανσης κατασκευάστηκε νέα αυτόνομη εγκατάσταση καλοριφέρ, με καυστήρα αερίου.

Οι εξωτερικοί χώροι διαμορφώθηκαν, στρώνοντας πλακάκια στην είσοδο, και πλάκες πεζοδρομίου στην αυλή και το γκαράζ.  Η μάντρα του σπιτιού αφού σηκώθηκε ψηλότερα, ντύθηκε με πέτρες σκαπιτσαριστές και τοποθετήθηκαν νέα κάγκελα, και δύο πόρτες (συρόμενη για τα αυτοκίνητα και ανοιγόμενη για τους πεζούς).

Η επιλογή των σχεδίων καθώς και των χρωμάτων των υλικών του διαμερίσματος έγιναν από τους ιδιοκτήτες. Το διαμέρισμα έχει γίνει καινούριο, έχει ανέβει η αξία του και οι ιδιοκτήτες του πέρα από κάποιο φρεσκάρισμα, δεν θα ξαναασχοληθούν ποτέ με πιο χοντρές εργασίες.

Δείτε πως είναι το διαμέρισμα σήμερα..

 

Δείτε πως ήταν το διαμέρισμα πριν..

Date

12 Μαΐου 2016

Categories

Ανακαίνιση

Ανακαινίσεις Ρούσσος

Αναλαμβάνουμε εξ΄ολοκλήρου ανακαινίσεις παλαιών διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων, καθώς και επιμέρους εργασίες σε αυτά (π.χ. ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου) με σκοπό την λειτουργική, την ποιοτική αλλά και την αισθητική τους αναβάθμιση.

Επικοινωνία

Υψηλάντου 150-152, Πετρούπολη - Αθήνα, Τ.Κ.: 13231

210 5050780 - 6977 309264

info@oikodomikiroussos.gr

210 50 50780

Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 21:00

Ανακαίνιση σπιτιού & επαγγελματικών χώρων | Ανακαινίσεις Χώρων Ρούσσος