Έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού στον κλάδο κατασκευών

Έρευνα στον κλάδο των κατασκευών έχει ξεκινήσει η Επιτροπή Ανταγωνισμού, διαβεβαιώνοντας ότι «η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται εντός του χρόνου που συνηθίζεται σε αντίστοιχες υποθέσεις».

Απαντώντας σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η Επιτροπή ξεκαθαρίζει ότι η υπόθεση «σε καμία δε περίπτωση δεν βρέθηκε ούτε βρίσκεται στο συρτάρι, αλλά ούτε και επισπεύδεται ξαφνικά, όπως αναληθώς παρουσιάζεται».

Η έρευνα προχωρά με πλήρη σεβασμό στα δικαιώματα άμυνας των ελεγχομένων και αίσθημα ευθύνης, τονίζεται και προστίθεται ότι όσα δήθεν διαρρέονται σχετικά με την υπόθεση δεν έχουν σχέση με την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

«Η Επιτροπή θα συνεχίσει απερίσπαστη το έργο που της έχει αναθέσει η ελληνική πολιτεία με στόχο τον εντοπισμό των αντι-ανταγωνιστικών συμπεριφορών, αδιακρίτως, όπου και αν αυτές εντοπίζονται, για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς» καταλήγει.

Πηγή: Naftemporiki.gr

Ετικέτες:

Κοινοποίηση:

Έχετε απορίες..
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η ομάδα μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και παρέχει ένα μεγάλο σύνολο υπηρεσιών στον τομέα των κατασκευών & ανακαινίσεων