Εμπιστευτείτε μας γιατί.. χτίζουμε εμείς για εσάς

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΡΟΥΣΣΟΣ

Κατασκευή Σύγχρονων Κατοικιών, Αντιπαροχές, Ανακαίνιση Σπιτιού και Ανακαίνιση Επαγγελματικών Χώρων.

Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 1998 και όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στην μελέτη και κατασκευή πολυκατοικιών, με το σύστημα της αντιπαροχής ή αγοράς οικοπέδων με σκοπό την κατασκευή και πώληση διαμερισμάτων πολυτελούς κατασκευής.

Διαθέτουμε την εμπειρία και κατασκευάζουμε για εσάς, πραγματικά πολυτελή διαμερίσματα σύγχρονης αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

Στην μέχρι τώρα πορεία μας έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε στους πελάτες μας διαμερίσματα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Επιδίωξη και στόχος μας για το μέλλον είναι η συνέχιση των έργων μας, κατασκευάζοντας ακίνητα που θα ξεχωρίζουν, με την χρήση νέων τεχνολογιών και καινοτόμων λύσεων στον τομέα των κατασκευών, ενώ παράλληλα η επιλογή προνομιούχων οικοπέδων αποτελεί για εσάς εγγύηση στην απόφαση αγοράς ακινήτου, τόσο για στέγαση όσο και για επένδυση.
Συνεργαζόμαστε με έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες, κατασκευάζοντας τις πλέoν σύγχρονες αντισεισμικές κατασκευές με γνώμονα την ασφάλεια, την λειτουργικότητα (εκμεταλλευόμενοι πάντα όλους τους ωφέλιμους χώρους) και την άψογη αισθητική.

Η συνεργασίες μας με τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ελληνικής και Διεθνούς αγοράς στον χώρο των κατασκευών, μας επιτρέπουν να επιλέγουμε και να χρησιμοποιούμε πάντα την καλύτερη ποιότητα υλικών αλλά και επώνυμων προϊόντων. Η συνέπεια η τεχνογνωσία και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας, χρησιμοποιώντας άριστα εξειδικευμένα συνεργεία και υλικά υψηλών προδιαγραφών καθώς και η προσωπική καθημερινή επίβλεψη της κατασκευής σε συνάρτηση με την συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων της σύγχρονης τεχνολογίας, αποτελούν εγγύηση για την κατασκευή έργων υψηλής ποιότητος.

Η εταιρεία μας εδρεύει σε ιδιόκτητα γραφεία επί της οδού Υψηλάντου 150 – 152 στην Πετρούπολη Αττικής.

Σας περιμένουμε με χαρά να συνεργαστούμε και να σας προσφέρουμε το σπίτι των ονείρων σας, χωρίς κανένα άγχος.

Έχετε απορίες..
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η ομάδα μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και παρέχει ένα μεγάλο σύνολο υπηρεσιών στον τομέα των κατασκευών & ανακαινίσεων

Συνεργάτες