Η Εταιρία μας

Αντιπαροχές

Εμπιστευτείτε μας γιατί.. χτίζουμε εμείς για εσάς

Η αντιπαροχή είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος αξιοποίησης ενός οικοπέδου με την οποία κατασκευάστηκαν χιλιάδες πολυκατοικίες  τα τελευταία 50 χρόνια στην αττική αλλά και γενικά σε όλη τη ελληνική επικράτεια.

Αντιπαροχή είναι η συμφωνία για τα μέτρα (διαμερίσματα) που θα λάβει ο ιδιοκτήτης ενός οικοπέδου (οικοπεδούχος) ως εργολαβικό αντάλλαγμα έχοντας αναθέσει σε εργολάβο την ανέγερση πολυκατοικίας στο οικόπεδό του. Με τη μέθοδο αυτή έχετε την δυνατότητα και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση να αποκτήσετε το ακίνητο που ονειρεύεστε, εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία και την ποιότητα  κατασκευής της εταιρείας που θα επιλέξετε να δώσετε το οικόπεδό σας.

Τα ποσοστά των τετραγωνικών μέτρων που λαμβάνει ο κάθε  οικοπεδούχος καθορίζονται με βάση την πραγματική αξία του οικοπέδου. Τον πιο σημαντικό όμως ρόλο στον υπολογισμό της αντιπαροχής παίζει  η εκάστοτε προσφορά και ζήτηση ακινήτων στην συγκεκριμένη περιοχή, καθώς σε περιοχές που υπάρχει έλλειψη οικοπέδων-διαμερισμάτων το ποσοστό αντιπαροχής ανεβαίνει ενώ σε περιοχές όπου υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα  το ποσοστό αυτό μειώνεται.

Εμείς ενδιαφερόμαστε και αναλαμβάνουμε την κατασκευή πολυκατοικιών με το σύστημα της αντιπαροχής. Αν είστε κάτοχος οικοπέδου και σας ενδιαφέρει, καλέστε μας να σας επισκεφτούμε για να δούμε από κοντά το οικόπεδό σας, να σας προσκομίσουμε την συγγραφή υποχρεώσεων της κατασκευής μας, καθώς και προσφορά αντιπαροχής.

Δείγματα δουλειάς μας στο χώρο της Ανακαίνισης

Δείτε τα Πακέτα Προσφορών Ανακαίνισης


ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με όσους μας εμπιστεύτηκαν.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

Ανακαινίσεις Ρούσσος

Αναλαμβάνουμε εξ΄ολοκλήρου ανακαινίσεις παλαιών διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων, καθώς και επιμέρους εργασίες σε αυτά (π.χ. ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου) με σκοπό την λειτουργική, την ποιοτική αλλά και την αισθητική τους αναβάθμιση.

Επικοινωνία

Υψηλάντου 150-152, Πετρούπολη - Αθήνα, Τ.Κ.: 13231

210 5050780 - 6977 309264

info@oikodomikiroussos.gr

210 50 50780

Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 21:00

Ανακαίνιση σπιτιού & επαγγελματικών χώρων | Ανακαινίσεις Χώρων Ρούσσος